Συμβουλές Μετακόμισης

prosforaBanner
oikologia
SmollBanner2
SmollBanner3
SmollBanner1

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μέρα με την μέρα τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι άνθρωποι που μετακομίζουν αυξάνονται σε αριθμό. Γι’ αυτό τον λόγο η εταιρεία smart move είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει. Εσείς απλά θα καλέσετε, και μετά θα μας αφήσετε να κάνουμε την δουλεία μας.
Η επιλογή της σωστής εταιρείας είναι πολύ σημαντική. Η επιλογή της smart move αποτελεί την «έξυπνη κίνηση». Τα πάντα μπορούν να γίνουν με το σωστό τρόπο με καλό προγραμματισμό.
Έτσι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά για να ολοκληρώσουμε τη μετακόμιση σωστά και αποτελεσματικά.

bannner

Μην μεταφέρεται τα πάντα στο νέο σας σπίτι. Πρέπει πρώτα να διαχωρίσετε αυτά που θα απορρίψετε από αυτά που θα μετακομίσετε. Μερικές φορές δεν αξίζει να φέρετε τα πάντα για το νέο σας σπίτι. Είναι πιθανό ότι το κόστος μεταφέροντας τους να είναι ακόμη μεγαλύτερο από την αγορά νέων. Εάν απορρίψετε ή αν πουλήσετε μερικά από τα πράγματά σας, ίσως ακόμη κερδίσετε και κάποια χρήματα.

SmartMoveBanner
metakomisi
Contact-Us

Μην αφήνετε για την τελευταία στιγμή την συσκευασία. Μετά τη διαλογή των πραγμάτων σας, θα πρέπει να αρχίσετε να ετοιμάζετε αμέσως. Θα μπορούσατε να αρχίσετε με τα πράγματα που δεν θα χρειαστείτε μέχρι την μετακόμιση. Θα πρέπει να συσκευάζετε δωμάτιο ανά δωμάτιο και να σημειώνετε πάνω στο κιβώτιο, το δωμάτιο που προορίζονται, ώστε τα πράγματα να πηγαίνουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί. Αυτό θα κάνει την αποσυσκευασία και την οργάνωση ευκολότερη αργότερα. Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να συσκευάσετε τα πράγματά σας, η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει έμπειρο προσωπικό που θα σας βοηθήσει να συσκευάσετε τα πράγματα σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό αποτελεί «έξυπνη κίνηση» επειδή θα σημάνει λιγότερη ταλαιπωρία για σας και περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα.

Προετοιμάστε το νέο σας σπίτι ! Όταν μετακομίζετε, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι έτοιμα στο νέο χώρο σας. Θα πρέπει να υπάρχει ήδη παροχή νερού και ηλεκτρικού ρεύματος τουλάχιστον. Το σπίτι θα πρέπει να είναι ήδη καθαρό κατά την άφιξη σας. Είναι ευκολότερο να καθαρίσετε το σπίτι, όταν υπάρχουν λιγότερα πράγματα και τα έπιπλα γύρω.

Η απόφαση να μετακομίσετε μόνοι σας δεν είναι καλή ιδέα. Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι δεν είναι αστείο ιδιαίτερα χωρίς την βοήθεια επαγγελματιών. Ίσως θεωρήσετε ότι είναι πρακτικό, για να εξοικονομήσετε μερικά χρήματα, ωστόσο ο χρόνος καθώς και ο κίνδυνος φθοράς των επίπλων πιθανόν να κοστίσουν περισσότερο από μία ασφαλή και οικονομική μετακόμιση με ένα επαγγελματία.